Thrillerului “CEL ALES”, va fi lansat în cinematografele din toată ţara pe 24 aprilie!

Filmul are toate ingredientele pentru a fi vizionat.

Actorii care isi iubesc rolul (si isi asculta regizorul index11 ) , femei frumoase si elegante, scene fierbinti, un machiaj de exceptie, locatii deosebite si nu in ultimul rand un subiect pe tema caruia a curs si va mai curge “multa cerneala”.

Actiunea se desfasoara in Romania ultimilor 30 de ani , dar abordarea este clar de sorginte americana.

Fara a-si pierde originalitatea dl Escu te duce cu gandul la  personajul diabolic interpretat de Al Pacino in  “The Devil’s Advocate” .

Atmosfera de final de liceu a domnului “X”,  dialogurile si actiunile tinerilor liceeni au aceeasi tonalitate cu cea a tinerilor din Beverly Hills, chiar daca nu sunt copiii de milionari din California.

Sa redai toata paleta evenimentelor dinainte de 1989 si sa continui firul actiunii pana azi nu este usor si este tocmai esenta reusitei acestei pelicule. Momentele de actiune, de suspans , de transformari psihice ale Norei sunt momente care vor fi savurate de spectator indiferent de varsta pe care o are.

Finalul lasa loc la reflectii, dupa ce realizam ca poti elimina produsul sistemului, dar cu siguranta singur nu poti elimina sistemul, in fata ochilor ni se deruleaza imagini care ne incarca emotional si ne aduc aminte ca avem viata inaintea noastra ca vine vara cu soare (la mare).images

Tema readusa in atentia spectatorului  neelucidata inca, este cea legata de intrebarea   pana unde au mers actiunile Securitatii, a fost singura forta de opresiune, sau la un moment dat a existat o conspiratie mondiala?

Va recomandam sa traiti experientele si provocarile acestui film si sa nu uitati ca daca il veti viziona trebuie sa pastrati biletul si sa va inscrieti la concurs pentru ca puteti avea sansa de a deveni actor!

http://www.evz.ro/cel-ales-ofera-fiecarui-spectator-sansa-de-a-deveni-actor.html

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'