Restaurant: Sole, sau cum arata Bucurestiul de la etajul 15

Situat in Crystal Tower, o cladire de birouri inalta, undeva intre Piata Victoriei si Stefan cel Mare, Sole este unul dintre cele mai elegante restaurante din Bucuresti, fiind in acelasi timp accesibil.

In primul rand este decorat cu foarte mult bun gust (astazi au instalat in premiera un semineu care imita focul dar e rece, personal nu am mai vazut asa ceva pana acum).


 

 

 

 

 

 

 

Din punctul meu de vedere ai 3 motive pentru a vizita Sole cel putin odata: privelistea, mancarea si atmosfera.

Voi incepe cu privelistea: Bucurestiul de la etajul 15 al unei cladiri arata ca o capitala europeana, de aici de sus, uiti ca jos inca mai avem problemele unui oras din lumea a3a. Cel mai bun moment pentru a merge la Sole este apusul, privelistea e incantatoare, noi am ajuns aici abia seara.

Macarea: preparata de maestrii bucatari, totul este studiat pana la cele mai atente detalii. Recomandarea noastra este Turkey Crisp – (Piept de Curcan la Gratar Servit cu Salam Chorizzo si Mozzarella)- 34 lei, Roasted Duck (Piept de Rata Glazurat cu Sos de Mere si Soia, Servit cu Pere Coapte)- 58 lei sau Surf & Turf (Muschi de Vita la Gratar Servit cu Creveti si Sos de Usturoi cu Rozmarin) – 72 lei.

Iar la desert daca doriti o experienta cu adevarat completa comandati clatitele gratinate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bauturile apa 9 lei, cocktailuri alcoolice (Strawberry Daiquiri in imagine) 28 lei si o selectie deosebita de vinuri.

Muzica ambientala este jazz, seara un domn ne incanta cu acorduri la pian iar din cand in cand la Sole se organizeazaoncerte jazz. Pentru detalii urmariti pagina lor de facebook.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'