Misterium 52-Urma scapa turma

De cativa ani, pe primele locuri in materie de distractie pentru toata familia, team building sau pur si simplu o seara incarcata de adrenalina alaturi de prieteni, se afla escape rooms. Si cum trendurile prind mai greu la noi, de-abea anul acesta au inceput sa apara si in Bucuresti diverse locuri care promit sa iti stimuleze sinapsele si imaginatia.

Conceptul de baza este simplu, insa variatiunile pe tema aceasta sunt practic infinite. Esti incuiat  intr-o camera mai mult sau mai putin intunecata, alaturi de cativa oameni si ai 60 de minute la dispozitie sa iesi, fara a sparge lacatul sau a scoate usa din balamale.

Locul este presarat cu indicii, unele mai incalcite decat altele, pe care trebuie sa le rezolvi pentru a gasi modalitatea de iesire. Uneori e vorba de o cheie, alteori ceva mult mai abstract.

Dar va lasam sa descoperiti si singuri la Misterium 52, pe strada Filitti Ion C., nr. 6, et. 4, ap. 14, in Centrul Vechi al Bucurestiului, la Misterium 52, unde curiozitatea nu a omorat nicio pisica, dar a ,,salvat” cateva grupuri.

Momentan, aveti de ales intre doua camera: camera artistului care este intesata de puzzleuri complicate si indicii vizuale si camera Matrix, care se bazeaza mai mult pe logica matematica si capacitatea de rezolvarea a problemelor.

Atmosfera este una relaxata, personalul extreme de amabil si atent, iar in hol, in timp ce astepti, te poti delecta cu board games care iti vor pune la incercare atentia, capacitatea de concentrare si gandirea logica.

Locul primeste un A+ cu felicitari din partea noastra, asa ca ia-ti prietenii, suna si rezolva un loc si fii eroul propriei aventuri!

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'