Maccheroni-restaurantul Italian de pe Strada Franceza

Maccheroni este un restaurant cu sali mari si luminoase,  vechi de aproape 10 ani, care se mandreste cu clientii de seama care i-au trecut pragul de-a lungul vremii, precum familia regala in anul 2008.

Desi situat pe Strada Franceza, la numarul 15, Maccheroni ofera preparate italiane de cea mai buna calitate, iar servirea este rapida si ireprosabila. Este unul dintre locurile acelea in care ospatarii sunt gata sa faca un efort  suplimentar pentru a te impresiona; de la aranjarea mesei si pana la a merge la magazin ca sa iti cumpere un pachet de tigari.

Vinul casei este exceptional, iar pentru 20 de lei poti sa alegi intre un pahar de rose, alb sau rosu de la Crama Ceptura.

Mancarea are preturi cuprinse intre 30 si 80 de lei si daca vrei sa mergi la sigur, comanda o portie de paste gnocchi al forno, facute pe loc sau un carpaccio de vita, alaturi de o portie de zuchinni cu usturoi.

 

p1 - Copie

 

Alegerea perfecta pentru o intalnire romantica, sau o cina de afaceri, Maccheroni ramane un restaurant excelent, care nu primeste nici pe departe atata atentie pe cat ar merita, asemeni unui loc secret, exclusivist, pour les connoisseurs.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'