Hotstepper-Pantofii care te duc unde vrei


Hotstepper este un magazin aflat pe strada Baratiei numarul 33, a carui vitrina cu geamuri mari in care sunt expusi pantofii lucrati manual din piele de cea mai buna calitate, te va opri in mod sigur din drum facandu-te sa uiti de orice rendez-vous, sedinta sau programare.

Inauntru gasesti pantofi pictati cu inscriptii si imagini care de care mai provocatoare, cu sau fara toc, colorati sau negri, conservatori sau cu design futurist.

Preturile variaza intre 300 si 500 de lei pentru toate modele, iar momentan au lichidari de stoc ce aduc cu ele reduceri de pana la 50%.

Trebuie sa mentionez ca e singurul magazin din tara, restul comenzilor putand fi efectuate online.

Si pentru ca e pe o straduta mica, ferita de privirile jinduitoare ale late-commer-ilor sau fetelor de Dorobanti, poti fi aproape sigur ca nu vei intalni pe altcineva care sa poarte aceeasi pantofi ca si tine in tot Bucurestiul. Dupa jumatate de ora in care am probat aproximativ 15 modele, timp in care vanzatoarea a reusit sa-si pastreze surprinzator calmul, am ales niste balerini rosii (270 lei) cu timbre lacuite si niste pantofi steampunk pictati asimetric (300 lei).

 

traveler-stamps-1 (1)

-steampunk

 

Printre produsele lor se numara de asemenea: genti, curele si plicuri si spre incantarea mea, au reusit sa aduca niste imbunatatiri substantiale banalilor pantofi barbatesti.

Fa-le o vizita si vei iesi de acolo cu sentimentul ca lumea iti sta la picioare.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'