Ghid de supravietuire in caz de canicula: La Plage

 

Daca esti prea obosit, prea lenes sau pur si simplu timpul si bugetul nu iti permit sa evadezi la mare, La Plage, de pe soseaua Odaii, in Otopeni, reuseste exact ce si-a propus: sa aduca marea la tine!

Cu nisip pe jos, palmieri si un mic bar amplasat in piscina in care adancimea apei creste pe masura ce inaintezi, clubul recreeaza intocmai atmosfera unui concediu intr-un loc exotic.

Am sunat pentru o rezervare intr-o dimineata de luni in care vremea s-a dovedit mai frumoasa decat se preconizase, asta bineinteles dupa ce mi-am anuntat seful in prealabil ca nu pot ajunge din cauza unei raceli care s-a agravat peste weekend.

“Da, sigur ca avem locuri libere. Singura conditie este sa ajungeti pana in ora 11.”

Asa a inceput o zi de 8 ore de lenevit la soare. Odata ajunsa acolo dupa ce m-am plimbat de-a lungul “plajei” prin zonele delimitate de indicatoare inscriptionate cu : “St Tropez”, “Mamaia”, sau “Barcelona”, am avut de ales intre 3 nivele de confort: un loc pe sezlong, aproape de piscina, care sa ma scuteasca de plimbari pentru  30 de lei, un pat de doua persoane in care ma pot lafai alaturi de o prietena, ferit de baldachinul care protejeaza de soare si privirele indiscrete ale trecatorilor la 100 de lei (2 bauturi incluse ca bonus), sau zona VIP care in afara de o masuta in mijloc, servire ceva mai prompta si un platou cu fructe, nu oferea mai nimic, dar costa 150 de lei*.

piclaplage3

Am ales baldachinul si dupa ce am apasat butonul care imi garanta ca ospatarul o sa apara in cateva minute am studiat meniul in care se gasea orice, de la mancare pana la cocktailuri si shoturi flambate.

In cele din urma, m-am hotarat sa-mi incep dimineata cu o cafea La Plage cu irish Cream la 21 de lei si o limonada de pepene la 16 lei.

Mai tarziu cand mi s-a facut foame am constatat ca singurele feluri de mancare oferite sunt cele libaneze, dar am optat  pentru ceva preparat la Barbeque House, chiar deasupra barului, care ofera o priveliste panoramica asupra locului.

piclaplage

Toaletele, la fel ca si dusurile mi s-au parut curate si bine intretinute.

La Plage este un loc in care vii in timpul zilei, pentru a capata un bronz uniform si a te balaci (de inotat nu poate fi vorba din cauza piscinei de dimensiuni modeste), departe de agitatia orasului, iar in serile de vineri si sambata pentru a petrece pe ritmuri de latino sau electronic. Toate acestea pentru un pret destul de piperat, pe care insa nu-l vei regreta.

Am plecat de acolo multumita, cu un zambet larg pe fata, care am sperat ca nu se va preface intr-o grimasa datorata insolatiei.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'