Fast eating: Simigeria Petru

Cu siguranta ati observat ca odata cu venirea crizei a avut loc un shift in consumatorismul romanesc, acesta nu a disparut, dar s-a adaptat. Astfel in loc de Fornettariile care erau omniprezente (cu un cost mediu al vanzarii de 4 lei) au aparut Covrigariile, mult iubite de catre romanul tipic, care circula cu metroul si vrea o gustare rapida si ieftina.

Pentru ca o covrigarie tipica nu satisface orice tipologie de consumator, fiind necesar ceva si pentru cetateanul cu medium-high income au aparut asa zisele simigerii, covrigariile mai “de fitza”. Unul dintre aceste lanturi este Simigeria Petru.


Prezenta in peste 24 de orase din tara, cu 4 puncte de desfacere in Bucuresti (Victoriei, Novo Park, West Gate, Lujerului), avand ca numitor comun zone frecventate de corporatisti, Simigeria Petru are un meniu mai special, nu numai clasicul covrig, ci si covrig cu ciocolata, mar, nuca si specialitati sub marca proprie:

Covridog (covrigul cu cremvurst)

Covridog  picant (covrig cu cremvurst picant)

Covricheese (covrig cu cascaval)

Covriking (covrig cu cascaval si sunca) –in imagine

Preturile se invart in jur de 2-3,5 lei pentru specialitati.

Exista posibilitati de franciza pentru cei interesati.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*



'