Evenimentul saptamanii: Cum a fost la Opening Party la Bicicleta?Opening Partyul de la Bicicleta a fost fara nicio indoiala evenimentul saptamanii. Cu un Lineup destul de atractiv, dar nimic care sa te dea pe spate (Charlie Boy, That Couch Funk Collective, VRT) petrecerea de vineri a adunat lume cat sa puna in dificultate capacitatile Bicicletei. Aproape ca a facut pana: locul supra-aglomerat, berea s-a terminat, paharele asteptau in coloane mari sa fie spalate. Insa in cele din urma oamenii s-au descurcat si a iesit o petrecere misto. La eveniment au fost prezenti multi party-starters, sa vada locatia si probabil sa-si dea binecuvantarea.

Locatie

Bicicleta e un nou concept-pub-club deschis in centrul vechi pe Lipscani nr. 38. Locul este inca la partea de amenajare, dar arata foarte bine: este decorat cu tematica aferenta, inclusive la bar iti poti sprijini picioarele pe niste pedale, iar multe scaune de la mese sunt sub forma de sa de bicicleta. Pretty Cool! Locul seamana foarte mult cu Papiota, décor, muzica, tipul ala de club “vagon-de-tren”. Baia e comuna ceea ce nu tocmai minunat. Barul e deschis de fostul proprietar de la Base Café, asa ca fanii fostei locatie pot reveni aici ca sa regaseasca atmosfera de odata.

Preturi

Un alt lucru care mi-a placut foarte mult a fost faptul ca barul are disponibile niste bauturi destul de dragute (nu am vazut un meniu), dar barmanul mi-a recomandat o Vodka Vanilla foarte buna. Berea e 5 lei, cocktailurile 15 lei.

Muzica

In general electronica, similara cu mai sus aminititul Papiota. Nu prea variaza dar vin multi DJ sa puna music, asa ca daca sunteti fani e de recomandat.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'