Copacul cu carti din Cismigiu-Pomul laudat la care poti merge cu sacul

In perioada 21 iulie-6 august, cei care se plimba prin Cismigiu vor fi placut surprinsi sa descopere Copacul cu carti, un petic de rai al iubitorilor de cultura si de hip, chiar in spatele restaurantului ,,Monte Carlo”, impanzit de sezlonguri, paturi si balansoare care de care mai colorate, de unde rasuna acorduri de blues.

Proiectul initiat de Primaria Municipiului Bucuresti, impreuna cu Centrul de Creatie, Arta si Traditie (creart) si Asociatia pentru Cultura Urbana si Mediu (acum) isi propune sa incurajeze intoarcerea la cartile tiparite.

Printre bucurestenii de toate varstele, dornici sa isi gaseasca locul intr-una dintre cele 5 zone in care este impartit: Zona copiilor, Zona chill out, Zona de sanatate, Zona de lectura sau Zona biblioteca, misuna voluntari care te intampina cu un zambet afabil si se ofera sa-ti puna la dispozitie toate informatiile de care ai sau nu nevoie.
Asa am aflat ca in timpul saptamanii Copacul cu carti este deschis publicului intre orele 17:00-22:00. Iar in weekend intre 10:00 si 22:00.

Pe langa recitalurile de jazz si blues, in cadrul proiectului se desfasoara si ateliere de creatie, joaca, proiectii de filme, spectacole de improvizatie si cursuride fitness si yoga.
Si in cazul in care ai una dintre zilele alea cand tot ce vrei este sa stai la umbra cu ochii inchisi, Copacul cu carti pune la dispozitie audiobook-uri si aparatele necesare ascultarii lor.
Asa ca arunca un ochi pe programul de mai jos si vezi daca gasesti ceva interesant. Cat despre mine, tot ce pot spune este ca ma poti gasi acolo cel putin o data la doua zile.

 

copacul-cu-carti

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'