Burgerbar-O alternative savuroasa la shaormeriile de pe Lipscani

 

Recent, cum intri in pasajul Selari, te izbeste un miros  imbietor de mancare calda, preparata cu ingredient de calitate. Sa fie oare ceva de la The Drunken Lords? Nu, ca deja e 11 noaptea si bucataria s-a inchis de mult. Dar esti pe-aproape.

Chiar vis-à-vis, s-a deschis un Burgerbar, care are program intre orele 11:00 si 04:00 si promite sa iti potoleasca foamea si sa te pregateasca pentru o halba in urmatorul pub.

 

Cu ferestre mari, de unde poti examina trecatorii  in muzica indie/alternative care se aude in surdina, extrem de multa lumina, personal amabil si servire prompta, Burgerbar ofera o experienta gastronomica ireprosabila.

Meniul cuprinde cateva sortimente de burger si sandwichurisi suficiente garnituri cat sa ai de unde alege, dar destul de putine incat sa nu zabovesti prea mult asupra lui.

Eu m-am decis sa incerc burger-ul Frenchie, iar prietenul meu, o ciabatta cu pui si bacon, alaturi de onion rings si wedges.

20140926_004927

 

20140926_004935

Comanda a sosit in aproximativ 10 minute, alaturi de sase sosuri delicioase, dintre care m-au surprins in mod placut Chipotle si French Dressing-ul. Totul pentru mai putin de 60 de lei (asta incluzand si cele doua ape plate).

Daca esti curios sa testezi mancarea, dar obligatiile de munca te coplesesc, e bine de stiut ca localul face si livrari la domiciliu sau la birou, in cazul asta.

In concluzie Burgerbar este unul dintre putinele locuri unde poti savura un burger bun, la un pret cat se poate de decent intr-o atmosfera placuta, fie ca te afli in zona pentru un business lunch, sau cauti in toiul noptii o alternativa la banalele shaormerii.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'