Body Mind Spirit EXPO – Workshop Vindecare Reconectiva si Reconectare

In cadrul Body Mind Spirit Expo , la Sala Palatului in data de 28 februarie 2015 a avut loc Workshopul sustinut de  Andra Ivanov, avand ca tematica vindecarea reconectiva si reconectarea

Dat fiind faptul ca nu sunt necesare abilitati paranormale pentru practicarea reconectarii si vindecarii reconective multi dintre participanti deja erau familiarizati cu notiunile de baza ale acestei metode.

De apreciat a fost faptul ca workshopul a fost interactiv , iar Andra impreuna cu Marius au alocat suficient timp pentru a raspunde intrebarilor celor din sala.

O intrebare emotionanta a unui participant a primit raspuns afirmativ: DA!,  animalutul dvs de companie poate beneficia de vindecarea reconectiva.

In cazul in care nu ati reusit sa participati, sau va doriti o abordare aprofundata a acestei teme in data de 21 martie 2015 va avea loc  Conferinta sustinuta in Romania de Eric Pearl, autorul cartii ”Reconectarea”care te introduce in lumea acestei metode.

 

CUM PUTETI PROCURA BILETE PENTRU CONFERINTA sustinuta de Dr. ERIC Pearl la Bucuresti, 21 martie, sala N. Titulescu, Romexpo:cumpararea  directa a biletelor de la sediul Editurii For You (str. Hagi Ghita nr. 58 sector 1 Bucuresti) sau comanda telefonica si plata prin banca.

Pretul unui bilet este de 80 lei.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri si intrebari pe care le ai inainte de conferinta te poti adresa:

– Editurii For You

– dnei Andra Ivanov, practician de Vindecare Reconectiva, Reconectare, Mentor pentru practicieni, Teaching Assistant

https://www.facebook.com/andra.ivanov.94?fref=nf

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'