5 siteuri pentru diminetile lenese de duminica

 

Ai fost in club, ai respirat cateva galoane de fum, ai baut cu mai multa sau mai putina masura si ai dansat pana in zori. Nu-i de mirare ca dimineata nu prea ai chef de nimic si iti propui sa stai cocotat in pat si sa pierzi vremea pe net. Si pentru ca 9gag-ul e deja expirat, iti propun 5 alternative:

 

Hyperbole and a Half

Menace 71

 

Talentata Allie este in stare sa povesteasca pana si cele mai banale intamplari in asa fel incat sa nu-ti poti dezlipi ochii de pe monitor. De la povesti din copilaria ei cu iz haios, pana la sfasietoarea si informativa confesiune a luptei pe care a dus-o cu depresia si a carei impartasire a propulsat-o in topul blogger-ilor de success, nu e nimeni care poate sa faca o poveste de succes dintr-o intamplare cat se poate de normala, precum fata asta.

 

Deep Dark Fears

tumblr_ncc1tbOSrd1rmvzs8o1_1280

Relativ nou, blogul isi propune sa ilustreze fricile irationale ale oamenilor. Desenele sunt foarte expresive si variaza de la inspaimantoare pana la absurd de amuzante.

Mai mult ca sigur iti vei regasi una dintre propriile fobii pe acolo.

 

This isn’t Happiness

tumblr_ncg163RO2p1qz6f9yo1_500

Citate, poze si povestioare care de care mai inspirationale. Pe langa faptul ca este deosebit de placut estetic, mai mult ca sigur o sa rezonezi cu unele dintre posturi. Real, autentic si uneori sfasietor de trist, asa cum zice si numele nu te astepta sa dai peste ceva motivational sau care sa te faca sa razi.

Atentie, provoaca dependenta!

 

Berlin Artparasites

999196_550262428357021_384046132_n

Berlinul nu este numai noua capitala a modei si a tehnologiei, ci impreuna cu  Cologne-ul e unul dintre locurile favorite ale artistilor.

Berlin Artparasites profita din plin de acest lucru facandu-ti cunostiinta cu o multime de artisti mai mult sau mai putin cunoscuti si operele lor, alaturi de poezii sau citate care te vor pune pe ganduri si te vor lasa tanjind dupa mai mult.

 

Humans of New York

Oras multicultural, un melanj de oameni de diferite nationalitati, rase si culturi cu diverse aspiratii stiluri de viata si optiuni .

Nimeni nu surprinde asta mai bine decat Brandon, fotograful care are mai mult de 5000 de portrete ale oamenilor din New York la activ si peste 50 de povesti scrise.

Descopera putin din New York alaturi de oamenii de toate varstele si categoriile sociale, precum si incercarile prin care au trecut si alegerile care au sfarsit prin a-i defini.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

*'